Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Hirdetésfigyelő: Budapest legnépszerűbb agglomerációs települései

2021-ben kitartott, sőt erősödött a járvány miatt kialakult tendencia, amelynek köszönhetően többek között Budapest agglomerációja is felértékelődött, vagyis megnőtt a kereslet a kerttel rendelkező családi házak iránt. Ez az élénkülés az állami támogatásoknak köszönhetően 2022-ben is kitarthat. Válogatásunkból megtudhatod, hogy Pest megyén belül mi az 5 legnépszerűbb település.

Legnépszerűbb agglomerációs település: Dunakeszi

Dunakeszi egyik csendes utcájában található ez a luxus minőségű okos otthon, szinte teljesen elrejtve az utcán sétálók szeme elől. A három szintes családi házat egy elismert főépítész tervezte. A budapesti agglomerációban található ingatlant kimondottan tágas terek jellemzik, mégis otthonos és harmónikus.

II. helyezett: Időutazás Érden

Csupán Érd Felső-Parkvárosáig kell mennünk, ha ebben a 2000 négyzetméteres saját kerttel rendelkező gyönyörű villában szeretnénk élni. Az organikus stílusban épült szinteltolásos ingatlant a mára szinte feledésbe merült különleges építészeti megoldások jellemzik. Az ingatlant továbbá egyedi helyiségei teszik még különlegesebbé, mint a lovagterem vagy a borospince.

III. helyezett: mesebeli családi ház Szentendrén

Harmadik helyezett Szentendre lett, ahol is ez a panorámás egyedülálló otthon található. A ház, mely kívülről egyáltalán nem hivalkodó, egy sorompóval elzárt részen, Boldogtanyán helyezkedik el, szép, rendezett környéken. A családi ház négy szintből áll, melynek középső lakószintje teljesen magával ragadó. Álomszép kandallós nappali és hatalmas fűtött télikert is kapott itt helyet. 

IV. helyezett: Industrial stílus Budaörsön

Csöndes, nyugodt, ősfás mellékutcában található ez az újszerű állapotban lévő családi ház. Kivételessége az industrial stílusban rejlik, mely minőségi anyagokkal és a legmodernebb technológiákkal dolgozik. Az ingatlan legalapvetőbb jellemzője – industrial stílusának köszönhetően – a tágas, egybenyitott terek,  a kivételes belmagasság és ami leginkább egységet teremt ebben az otthonban, az a nem mindennapi beton burkolat.

V. helyezett: Megújuló energia Vácon

A toplistánk végét erősíti Vác, ahol ez a gyönyörű Naszályra és a Pilisre néző örökpanorámával rendelkező zöld otthon épül. A csendes, jó levegőjű kertvárosi környezetben elhelyezkedő ingatlan Vác történelmi belvárosától csupán pár percnyi távolságra található. Az ingatlanra magas műszaki színvonal, okos és öko megoldások ötvözete jellemző.

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!