Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Hirdetésfigyelő: az 5 legkeresettebb kerületből gyűjtöttünk

Alkalmi vételeket csak úgy tudunk megcsípni, ha folyamatosan figyeljük az ingatlanhirdetéseket és azonnal élünk a lehetőséggel. A rohanó hétköznapok során ez sokszor lehetetlen küldetés, hiszen ezek az ingatlanok akár órák alatt is elkelhetnek. Hogyan tudjuk mégis megoldani ezt a kihívást? Hogyan értesülhetünk az alkalmi vételekről? Ebben segít nekünk a hirdetésfigyelő, hiszen a beállításaink után naponta megkapjuk e-mailben az új hirdetéseket. A népszerű helyeken még inkább jellemző ez a “versenyfutás”, így a gyors reakció felértékelődik. Mostani válogatásunkban az 5 legkeresettebb kerületből gyűjtöttünk össze ingatlanokat!

2021 legkeresettebb kerülete

Az ingatlan.com 2021-es adatai szerint a XI. kerület volt a legkeresettebb. A változatos domborzatú és arculatú dél-budai kerületből egy olyan ingatlant választottunk, mely a Gellért-hegyre és néző örökpanorámával rendelkezik. Az ingatlan egy hálószobából, egy félszobából, valamint egybenyitott konyha-étkező-nappaliból áll. A lakáshoz teljesen beépített bútorzat és tetőkert tartozik, egyedi tervezéssel és automata öntözőrendszerrel.

II. kerületi luxus

Az ezüstérmet a II. kerület szerezte meg a tavalyi évben. A Fekete Sas utcában található ez a rendkívül világos 2. emeleti ingatlan. A duplakomfortos lakás remek elosztásának köszönhetően 3 hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, valamint egy gardróbból áll. A lakberendező által gondosan kiválogatott bútorok, egyedi beépített szekrények már a vételár részét képezik.

III. helyezett a napfényes Római part

A dobogó legalsó fokára a III. kerület fért fel. A Római parton található téglaépítésű lakás azoknak jelent kiváló lehetőséget, akik szeretnének a városhoz közel, de már egy nyugodtabb környéken otthonra lelni. A lakáson belül egy tágas amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, gardrób és háztartási helyiség található, valamint egy meseszép, 31 négyzetméteres terasz, ami körbeveszi az ingatlant.

Dunai-parti kényelem

A XIII. kerület is nagy népszerűségnek örvend az ingatlanpiacon. A Marina Part egyik legnépszerűbb társasházában, a Prestige Tower 3. emeletén található ez a 101 négyzetméteres lakás. A lakás kiemelkedően világos és tágas, valamint teljesen felújított. A lakáshoz tartozik egy nagyméretű, 15 négyzetméteres terasz, amit elektromosan működtethető árnyékolókkal szereltek fel. A leendő lakó ezen kívül élvezheti még a társasház részét képező wellness részleget és konditermet is.

XII. kerületi Bauhaus

Listánkat az 5. helyezést begyűjtő XII. kerülettel zárjuk. Hegyvidék egyik legélhetőbb és legfrekventáltabb utcájában, a Stromfeld Aurél úton található ez a Bauhaus stílusú társasház. Jelentősége abban mutatkozik meg, hogy az egyik legjobb állapotban megőrzött épülete ennek a fantasztikus építészeti stílusirányzatnak. Ennek megfelelően a lakást neves belsőépítész tervei alapján renoválták és alakították ki. A lakás a magával ragadó stílusán túl a Budai Várra és a Citadellára néző páratlan panorámájával is kitűnik a kínálatból.

Miben segít nekünk a hirdetésfigyelő?

A listában szereplő ingatlanok bármelyik pillanatban elkelhetnek, sok esetben pedig úgy csúszhatunk le álmaink otthonáról, hogy nem is tudtunk róla. Ezzel szemben a hirdetésfigyelő az általunk meghatározott szempontok alapján emailben rendszeresen megküldi számunkra az új hirdetéseket, valamint a figyelt ingatlan esetleges árváltozását.

Ezáltal:

  • Időt és pénzt takarít meg számunkra
  • Szelektálja a hirdetéseket és csak a nekünk érdekes ingatlanokat küldi
  • Követi az ingatlanok árváltozását, amit jelez is nekünk
  • Versenyelőnyt biztosít a többi vevővel szemben

Mutass még budapesti lakásokat

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!