Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Erdőszéli birtoktól a polgári otthonig: eladó ingatlanok Bács-Kiskun megyében

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.07.10.

Neked milyen az álomotthonod? Hol laknál szívesen? Nyüzsgő megyeszékhely belvárosában, mindenhez közel egy lakberendező által dizájnolt lakásban? Gyógyfürdő közelében? Erdőszélen, ahol még állatokat is tarthatsz? Halastó, kerti sütögetőhely, saját konditerem és szauna is jó lenne? Összegyűjtöttük Bács-Kiskun megye ingatlanos érdekességeit.

Elegáns polgári otthon Lajosmizsén

Lajosmizse központjában áll ez a csodálatos ház. Alapterülete 248 négyzetméter és felújítva várja új lakóit. Szokás manapság, hogy mindent elpakolnak a tulajdonosok, mielőtt a profi fotóssal a képeket elkészíttetik, itt viszont kimondottan jó, hogy a csecsebecsék a helyükön maradtak. Így jön át a ház hangulata, elegáns otthonossága a képeken is. S mivel mindannyian otthont keresünk, nem csak falakat, amik közt élhetünk, ez vonzó lehet.

5 szobával épült, és minden igényt kielégít, amelyet egy háztól várhatunk. Három fürdőszobával, szaunával, szoláriummal, konditeremmel felszerelt, de még télikert is van. Az udvaron fűtött, fedett medence is a lakók aktív pihenését szolgálja. A ház napkollektoros, ami jelentősen csökkenti a rezsijét.

Elbűvölő lakás Kecskemét belvárosában

Bács-Kiskun megye székhelyén, Kecskeméten eladó ez a lakás, ami tele van fantáziával. Az ingatlan profi keze általi dizájnt kapott a felújítás során. A remek helykihasználási ötletek első látásra is szembetűnőek. Mindkét hálószobájához közvetlenül elérhető, zárt zuhanyzó tartozik, ami extra kényelmet és diszkréciót biztosít a lakók számára. A gépesített, modern konyhából nyílik egy félig nyitott terasz vizesblokkal és árammal. Baráti összejövetelek, nyáresti partik vagy romantikus borozások tökéletes helyszíne lehet. Mindez nem egy háromszintes családi házban vagy kis villában, hanem egy belvárosi lakásban valósult meg. Különlegessége még, hogy bár belvárosi a környezete, a házat körülölelő kert virágos és parkosított, szinte kertváros érzetet ad a lakóknak.

Ha itt fog lakni, nem lehet semmi Baja

Eladóvá vált ez a bajai családi otthon is, amely jóval több, mint egy egyszerű kertes ház. Tartozik hozzá ugyanis egy gyönyörű kert, sőt, lehet akár parknak is nevezni, hiszen összesen 2772 négyzetméter a telek területe. Szintén parkra emlékeztet, hogy tartozik a házhoz egy 1100 négyzetméteres halastó is, amelyen nem csak horgászni, de csónakázni is lehet. Borospince, nyári konyha is része a pihentető környezetnek, de a ház szerkezete további átalakításokat, új helyiségek kialakítását is lehetővé teszi.

Tökéletes családi otthon Kiskunhalason

Aki viszont „csak egy kis családi otthonra” vágyik, annak ajánljuk ezt a kiskunhalasi, 2021-ben épült házat. Az itt otthonra lelő család a tágas kertben és a hangulatos teraszon töltheti a melegebb hónapokat, de természetesen a ház belseje is minőségien kialakított, pihenésre, munkára, szórakozásra, pároknak vagy gyerekes családoknak is tökéletes. A hirdető nulla rezsis házként aposztrofálta, a modern gépészet a napelemtől a szellőztető rendszeren át mind a magas fokú energiatakarékosságot támogatja.

Nádtetős tanyasi ház, ahol rendezvényeket is tarthatsz

Kiskunmajsán, erdőszélen áll ez a különleges, az Alföldre jellemző nádtetős épületekkel tarkított terület. A házak közt fás liget, csónakázótó teszi idillivé az itt eltöltött időt. A természetközeliség és a modern luxus, amelyet a házban található szauna, a kültéri medence vagy a klímás, padlófűtéses helyiségek biztosítanak, harmonikusan simul egymásba. De ha szeretnél, a közeli gyógyfürdőt is felkeresheted, mindössze 3 kilométer távolságra található. Ez is egy olyan ingatlan, ahol nem csak lakni érdemes, de rendezvényeket szervezni vagy lovakat tartani is ideális.

Ingatlanok Bács-Kiskun megyében

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!