Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Engedd, hogy beleszeress új otthonodba!

A komoly lakópark-kivitelezők jellemzője, hogy nem várják el, hogy tervrajz alapján válasszuk ki leendő otthonunkat. Lehetőséget biztosítanak arra, hogy megismerjük az életteret, valamint a lakás mellé járó extra szolgáltatásokat. Ha emellé még milliós kedvezményt is kapunk, akkor már tudhatjuk, hogy jó helyen keressük új lakásunkat. Ezt a szemléletet követi a Metrodom River, ahol március 22-én és 23-án nyílt nap formájában tudjuk megtekinteni a lakóparkot, ráadásul a “Nagy tervek, nagy lakás!” akcióval milliós megtakarítások mellett kezdhetünk új életet.

A Metrodom River látképe.

Látszatvilág

Amikor új lakásunkat keressük, szinte természetes velejárói a böngészésnek a szebbnél szebben megszerkesztett látványtervek. A pazarul megalkotott képek célja az, hogy megmutassák, leendő életünk sehol máshol nem lehet tökéletes, csak az adott lakásban. A képeken egymást követik a modern nappalik, a tágas, gépesített konyhák, a hangulatos hálószobák, és összességében a felhőtlen boldogság. A cél persze nemes, hiszen nekünk akarnak segíteni a hirdetők, viszont egy nagyon fontos részletet a legkiválóbb illusztráció sem tud “kiváltani”.

Ez pedig az egyéni élethelyzet, ami mindannyiunknál más és más. Ez azt eredményezi, hogy másra vágyunk, más célból keresünk új otthont, és mást érzünk tökéletesnek. Így az elénk tárt képeken sem feltétlenül fogjuk megélni a tökéletes jövőképet. Beleélni magunkat egy új környezetbe nem látványképekkel lehet, hanem tapasztalással.

A valóság a legjobb ösztönző

Ahogy egy nagyobb értékű használati cikket, vagy egy autót sem veszünk úgy, hogy előtte ki ne próbálnánk, teljesen természetes, hogy lakásvásárlás során is szeretnénk megnézni az ingatlant és annak környezetét. 

Az ingatlanvásárlás egy komoly anyagi elköteleződés, mégis azt mondhatjuk, hogy a pénztárcánk mellett magunknak is kedvezünk akkor, ha saját szemünkkel is megnézzük a látványtervek mögötti valóságot. Miért fontos ez? Azért, mert saját használatra lakást jellemzően nem egy-két évre veszünk. Akkor tudunk megfontoltan dönteni, ha megismerhetjük a projekt aktuális állapotát. 

Mire érdemes odafigyelni? Általános érvényű igazság – pont az egyéni eltérések miatt – nincs, de vannak sarokpontok, amik segíthetnek. Ilyen a családtervezés, vagyis nézzük meg, hogy a lakás kialakítása, az épület és a közvetlen környezet mennyire ideális a család számára. 

Óvoda a Metrodom Riverben.

Szintén jó kiindulópont a lokáció feltérképezése, a közlekedési lehetőségek, és a mindennapi élethez szükséges helyek (pl. boltok, rendelők, iskolák, kávézók, kulturális terek)  gyors és kényelmes elérhetősége. Egy ingatlanban sok minden változtatható, viszont az elhelyezkedése nem, így megkerülhetetlen, hogy ezt az adottságát alaposan körbejárjuk. 

Vessünk pár pillantást a lakás mellé járó extra szolgáltatásokra is, hiszen ezek a szolgáltatások felelnek a gondatlan mindennapokért. Ilyen szolgáltatás lehet a portaszolgálat, az edzőterem, a kerti kikapcsolódást szolgáló lehetőségek (grillező, játszótér), vagy akár a közös helyiségek.

Ha olyan lakóparkot találunk, ahol ezek a tulajdonságok megfelelőek, és el tudunk ott képzelni egy boldog életet, akkor le kell csapnunk a kínálkozó lehetőségre.

Nyílt nap a Metrodom Riverben

A megismerés és megtapasztalás lehetőségét biztosítja számunkra a Metrodom River lakópark március 22-én és 23-án. Ezen a két napon nyílt napot tartanak, ahol bejárhatjuk a lakópark teljesen berendezett okosotthon mintalakásait, a közösségi tereket, a fitness termet és szaunát, a hatalmas átriumos lobbyt, és a lakóparkhoz tartozó sétányt is.

A Metrodom River berendezett mintalakása.

A szervezők arra is ügyeltek, hogy ne kelljen zsúfolt tömeggel számolnunk, hiszen a látogatás 15 fős csoportokban történik, ráadásul a csoporttal tartanak a Metrodom értékesítő is, akiktől minden kérdésünkre választ kapunk. A bejárás jó hangulatáról étel, ital, szezonális tavaszi finomságok gondoskodnak.

Fontos tudnunk, hogy a nyílt nap teljesen ingyenes, viszont az esemény exkluzivitása miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráljunk mielőbb, hogy biztosan legyen helyünk a nyílt napon.

Költözzünk akciósan

Ha a nyílt napon beleszerettünk álmaink lakásába, akkor további jó hír, hogy a Metrodom River egy új akciójának köszönhetően milliós megtakarítások mellett költözhetünk. A “Nagy tervek, nagy lakás!” kampányuk egy szobaalapú kedvezmény, ami azt jelenti, hogy minél nagyobb – több nappalis és hálószobás – lakást veszünk, annál nagyobb lesz a vételárból a kedvezményünk. Ez akár 30 millió forint is lehet. Az akcióba a hálószobák és a nappali tartozik bele.

A “Nagy tervek, nagy lakás!” kampány hirdetése.

Ismerve a költözéssel járó kiadásokat, lesz helye a megtakarításunknak. Fordíthatjuk azt akár a bútorok, berendezések beszerzésére, vagy akár a lakásba tervezett kiegészítők, technikai eszközök megvásárlására is.

Éljünk ezzel az akcióval, hiszen, ha megvan leendő életünkhöz a tökéletes lakás, ragadjunk meg minden lehetőséget!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!