Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Vas megye eladó ingatlanai a modern luxus irányába

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. július 16.

Vas megye számos természeti kincset, történelmi emléket rejt magában, de nem csak turistának jó itt lenni, hanem állandó lakónak is. A megye székhelye, Szombathely az egyik legvibrálóbb ingatlanpiaccal rendelkezik, a megye azonban más településeket is rejt. A klasszicista és barokk épületek és a modern, új építésű házak jól megférnek ezen a vidéken. Mai toplistánkban a legérdekesebb ingatlanokból válogatunk.

Modern, meleg családi otthon Vasváron

Ez a családi ház valamikor a 80-as és 2000-es évek között épült, hagyományos polgári stíluselemei azonban nem gátolták meg a tulajdonosát, hogy mostanra modern felújítást adjon neki. Az utcafrontot nézve eszünkbe sem jutna, milyen szép, rendezett, új építésűnek tűnő otthon fogad majd odabent. Hogy mégsem egy új építésű lakópark lakásában járunk, arról árulkodik a több helyiségben is felbukkanó kandalló. A külső és a belső jó barátságban van egymással, mint ahogy az is, hogy az ingatlan csendes zöldövezetben helyezkedik el, de mégis közel a központhoz.

Marine stílus, nyaralási hangulat, saját csónakház

Kevés olyan gyönyörű hely van hazánkban, mint az Őrségben található Vadása-tó és környéke. Itt kínálja tulajdonosa eladásra ezt a hegyhátszentjakabi, feltűnően csinos, profin berendezett lakot. A ház családi otthonként is tökéletesen funkcionál, jelenleg azonban szálláshelyként működik. Nemrég teljes felújítást kapott, még a nyílászárókat is kicserélték. A környék és a ház hangulata eleve borítékolható, de még olyan extrákkal is fűszerezték, mint a hatalmas fedett terasz, az infraszauna vagy a manapság népszerű kültéri fürdődézsa.

A tetőtér varázsa

Sokan ódzkodnak a tetőtéri lakásoktól az alapterület nem teljes kihasználhatósága miatt, és mert elterjedt a hiedelem, hogy ott meg lehet sülni a melegebb hónapokban. A valóság ennél árnyaltabb, tetőtérben is lehet hangulatos, jól kihasználható, tökéletesen élhető otthont teremteni, és a hőmérséklet is szabályozható. A mediterrán burkolatok és bútorok, valamint a modern, hűvösebb színek keverednek ebben a szombathelyi lakásban, ezért akár több generáció, több ízlésvilág együttélésének is megfelelő tere lehet. A hasznos terület 65 négyzetméter, amely apró ötletekkel ügyesen „tágítható” tovább.

Letisztult lakás teljes berendezéssel

Egy 5 éve épült, 2 szintes ház első emeletén lakhat majd, aki ebbe a gyönyörűen felújított és letisztult berendezéssel ellátott lakásba beleszeret. A szombathelyi Parkerdő Lakóparkban járunk. A társasház mindössze 8 lakásos, a benne eladásra kínált lakás pedig nyugati tájolású, fényes, világos. Hőszivattyúval és padlófűtéssel ellátott.

Egy nem mindennapi ház, sok természetes fénnyel

Nemesbődön áll ez a 242 négyzetméteres ház, a hozzá tartozó hatalmas kerttel. A szokatlanul tágas télikert igazi kuriózuma a háznak. Az egész ingatlan hangulata, adottsága magával ragadja az erre érzékeny nézelődőt is, hát még, aki komoly vásárlási szándékkal érkezik. A felújítás itt nem néhány hét alatt, hanem fokozatosan történt, s többek közt új nyílászárók, új burkolatok kerültek a házba, valamint megtörtént a villanyvezetékek teljes cseréje is. A fűtés környezetbarát megoldással valósult meg.

Luxus a köbön Szombathelyen

S végül egy igazi luxuskategóriás ház Vas megye székhelyéről. A 427 négyzetméteres, mediterrán hangulatú ingatlanban minden megvan, amire bárki is vágyhat. Uszoda, szauna, jakuzzi, központi porszívó is fokozza a kényelmet, a hűtő-fűtő rendszer, az árnyékolás, vízmelegítés, világítás, riasztó- és kamerarendszer, a medencefűtés, a keringetőrendszer mind-mind teljesen automatán működik. Mindez hatalmas rezsit sugallna, de a valóságban a teljes energiaellátás kútvizes hőszivattyús és szolár paneles, és már elő van készítve a napelemeknek is a terep, tehát igen költséghatékony.

Eladó ingatlanok Vas megyében

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!