Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Egyetemvárosi kiadó lakások: nézzünk körbe a szegedi kínálatban!

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. augusztus 7.

Elmúltak már azok az idők, amikor azért, mert valaki egyetemre vagy főiskolára nyert felvételt távol a szülői fészektől, korszerűtlen kollégiumokban vagy lakásokban kell leélnie a tanulással töltött hónapjait, éveit. Ma már olyan nagyvárosokban, mint Szeged is, kimondottan az egyetemi vonzáskörzetben diákok számára kínálnak modern, kiváló állapotú lakásokat, megfizethető áron. Legújabb válogatásunkban lássuk a 6 legígéretesebb szegedi kiadó lakást!

Vidám sziget mindössze 9 percnyi sétára az egyetemtől

Ez a mindössze 35 négyzetméteres, vidám színekbe öltözött lakás szinte suttogva csalogatja magához az egyetemistákat. A frissen felújított lakás minőségi alapanyagokat, modern gépeket és teljesen új bútorzatot kapott. A fűtés cirkórendszerű, minden közműfogyasztás egyedi mérőóra alapján fizetendő. A tökéletes komfort érdekében pedig klímát is beszereltek.

Komoly dizájn 35 négyzetméteren

Szintén a Szentháromság utcában, egy hasonló méretű és elrendezésű lakás várja diák vagy fiatal pár lakóit. Ez is kimondottan fiatalos, modern bútorzattal és jó helykihasználással kialakított ingatlan, itt az előző lakással ellentétben a komoly, férfiasabb színek dominálnak, de élénk kiegészítőket és személyes tárgyakat elhelyezve pároknak is ideális. Az egyetem innen mindössze néhány perc sétára, és kerékpárral, autóval még kevesebb időt igénybe vevő távolságra található, így a felvételt nyert hallgatók tökéletes szállása lehet.

Legyen a szomszédod a TIK!

Ez a felújított, frissebb külsőt kapott lakás 2-3 diák bérlőjét keresi. Az ingatlan remek helyen, Szeged városának szívében található, a TIK és az egyetem közvetlen szomszédságában. A lakás nem csak faceup-on esett át a közelmúltban, de kocsibeálló is tartozik hozzá, valamint egy hangulatos erkély, ahol kiülhettek a bérlőtársaiddal a reggeli cappuccinót elfogyasztani, vagy egy vacsora utáni borozgatás közben világmegváltó beszélgetéseket folytatni.

Újszegedi kiadó lakás 3 szobával

Ez az ingatlan ugyan csak októbertől vehető birtokba, azért érdemes vetni rá egy – nem csak futó – pillantást. A 67 négyzetméteres, háromszobás lakásban több diáktárssal együtt is lakhatsz, és bár nem éppen az egyetemi negyed tőszomszédságában helyezkedik el, a kis utazásért kárpótolhat a nyugodt, csendes környezet és a sok zöldterület. A több személy együtt lakását segíti, hogy a manapság nagyon népszerű amerikai konyhás megoldás helyett itt külön helyiségben található a konyha, így a sütés, főzés zaja nem fogja zavarni a társakat.

Modern lakás 10 percre az egyetemtől

Ez a szürke-fehér berendezésű, fiatalosan dizájnos lakás 2 szobával várja új lakóit. Ha belekattintgatsz a képekbe, láthatod, hogy nem mindennapi lakásról van szó, nagyon csinos és átgondolt a hálószobától a konyháig minden helyisége. Fiatal bérlőknek különösen vonzó lehet a 10 négyzetméteres terasz, amely egy komplett kanapé-dohányzóasztal szettel lett berendezve, a melegebb hónapokban ez egy ráadás helyiség a lakás méretén felül. A nappali és az egyik hálószoba is kijárást biztosít a teraszra. Az egyetemtől 10-12 perc gyalogútra, a TIK-től 700 méterre fekszik az ingatlan, igazi főnyeremény a lakhatást kereső hallgatók számára.

Színes pöttyök, színes álmok

Végezetül pedig ismét egy vidám színekkel csalogató kiadó szegedi lakást ajánlunk. 20-22 perc sétára helyezkedik el az egyetemtől, a Tisza túloldalán. A tágas ingatlanban rengeteg holmi elfér, 2 és fél szobájában pedig többen is kényelmesen elférhetnek. A konyhából nyílik a hangulatos terasz, ahol akár ebédelni is lehet a kellemesebb időjárású hónapokban.

Kiadó szegedi ingatlanok

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!