Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Csodás lakásokat (is) rejt Kecskemét

Kecskemét kivételes történelmi és kulturális örökséggel bír, elég ha csak a Cifrapalotára, a Barátok templomára, a Lourdes-i sziklakápolnára, az egyedülállóan egységes szecessziós épületekre, vagy a Kodály Intézetre gondolunk. Bács-Kiskun megye székhelye ráadásul olyan híres szülöttekkel is büszkélkedhet, mint Katona József, Ferenczy Ida, Fényes Adolf és Kodály Zoltán. Azok számára, akik leendő otthonukat keresik a Dél-Alföld egyik legszebb városában, összegyűjtöttünk 6+1 lenyűgöző lakást.

Igényes és modern kivitelezés

Szeleifalu kertvárosi részén kínálják megvételre ezt a 2020-as építésű, 41 négyzetméteres, 2 szobás, igényes és modern lakást. A fűtésről elektromos infraszőnyeg, a melegvízről okos bojler gondoskodik. Az új, műanyag nyílászárók, a klíma előkészítés, valamint a kamera -és riasztórendszer tedig tovább fokozza a lakók a komfortszintjét.

Erkély és saját tároló

Hunyadivárosban találjuk listánk következő szereplőjét. A Zászló utca ad otthont ennek a teljeskörűen felújított tégla lakásnak. Az 1+2 félszobás lakás új villany- és vízvezetékekkel, konvektorokkal és villanybojler, új külső és belső nyílászárókkal várja leendő lakóját. Az otthon töltött idő kényelmét az erkély segíti, a tárolási és pakolási kihívásokat az ingatlanhoz tartozó saját tároló oldja meg. Kecskemét csendes, kertvárosi része ráadásul kiváló infrastruktúrával is rendelkezik.

Belső kétszintes lakás Belvárosban

A városközpont szívében várja új tulajdonosát egy minden igényt kielégítő, belső kétszintes, nagy alapterületű tégla lakás. A 110 négyzetméteren kényelmesen elfér a 4+1 félszoba, 1 gardrób, 1 konyhai tároló, 2 fürdőszoba, valamint az erkély is. Az ingatlanhoz minőségi burkolatok, egyedi beépített konyhabútor, klíma, elektromos kapu, fedett gépkocsibeálló tartozik.

Nagy alapterület és hatalmas terek

Kecskemét Jókai utcájának kiváló környezetében helyezkedik el ez az óriási, nettó 106 négyzetméteres, belvárosi, kétszintes tégla lakás. Az alsó szint hatalmas terekkel, tárolóval, tágas konyhával, étkezővel, nappalival, külön mosdóval és fürdővel fogadja az érkezőket. Az emeletre már egy gyönyörű kovácsoltvas korlát mellett juthatunk fel, ahol nagy szobák, fürdő és számos tároló könnyíti meg a család életét.

Társasházi lakás parkosított környezetben

A Domby Lajos utca új építésű házakkal körülvett, parkosított, nyugodt környezetben lehet a miénk ez az újszerű társasházi lakás. A 71 négyzetméteres, első emeleti, kertre néző, országosan elismert lakberendező által tervezett és berendezett ingatlan amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, fürdőszobával és külön mosdóval, valamint egy 5 négyzetméteres, fedett erkéllyel egyet jelent a gondatlan életvitellel.

Gyönyörű kialakítás és egyedi megoldások

A Hárs lakópark adja listánk újabb szereplőjét. A Nyíri úti, 2018-ban épült, 88 négyzetméteres tégla lakás maga az elegancia és kényelem. Az 1. emeleti,  3 szobás, klímás, erkélyes, padlófűtéssel és radiátorral is rendelkező álomotthon gépesített konyhával és minőségi bútoraival együtt várja, hogy új lakói birtoka vegyék.

Belvárosi luxus

A Csongrádi utcában tárul elénk ez a 143 négyzetméteres, 4 szobás magasföldszinti luxuslakás. A pazar kialakításról árulkodik az AA energetikai besorolás, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a padlófűtés, a légcserélő rendszer, a beépített bútorok, valamint a beépített konyhabútor és konyhagépek lenyűgöző egysége.

Még több kecskeméti lakás

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!