Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Baranya aranya: 5+1 álomszép ingatlan

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.15.

Újra túracipőt húztunk, hogy folytassuk országjárásunkat és betekintést nyújtsunk a megyei ingatlanpiacok kínálatába. Mostani úti célunk hazánk legdélebbi megyéje, Baranya megye. Mai toplistánkban 5 álomszép ingatlant mutatunk meg, ráadásul egy különlegességgel is készültünk.

A fények harmóniája

Túránkat Baranya megye egyik meghatározó városában, Komlón kezdjük. Itt kínálják eladásra ezt az 54 négyzetméteres, kétszobás, loggiás panellakást. A belvárosi Kossuth Lajos utcában található ingatlan felújított állapotban, új külső és belső nyílászárókkal várja leendő lakóit. Ha az ízléses kialakítás láttán költözni támad kedvünk, jó hír, hogy a vételár tartalmazza a képeken látható bútorokat is.

Letisztult és családias miliő

Siklós barangolásunk következő állomása. Siklós jól frekventált helyén lehet a miénk ez a minden igényt kielégítő családi ház. A három és félszobás ingatlant 2017-ben újították fel, új nyílászárókat kapott, valamint a belső és külső újrafestés is megvalósult. Különlegessége a galériás hall, valamint az innen nyíló déli tájolású üveges és igényesen burkolt télikert. Ráadásul a házhoz tartozik még egy 2100 négyzetméteres telek is, amit két részre osztottak. Egy 900 négyzetméteres parkosított udvarra, emellett betonozott út vezet a kétállásos garázshoz. Valamint egy 1200 négyzetméteres hátsó telekre, ahol gyümölcsfák, kerti tároló, és kerti díszek találhatóak.

Gyógyfürdő a szomszédban

Siklóstól nem messze, Harkány városában folytatjuk Baranya megyei utazásunkat.  Az egyedülálló, kénes gyógyvizéről híres városban, 100 méterre a gyógyfürdőtől eladó eladó ez a modern, világos, ötszobás, 170 négyzetméteres ingatlan. A házban a burkolatok, festések anyagválasztása a minőséget tükrözi, a komfortszintet pedig teljes gépesítés és a minőségi bútorok garantálják. Az ingatlanra CSOK igényelhető, így akár nagycsaládosok számára is ideális választás.

Körpanoráma a Zengő lábánál

Következő megállónk Pécsvárad, ahol a számos történelmi- és kulturális látnivalón túl ezt az újszerű, kétszintes családi házat is megcsodálhatjuk. A 2019-ben épült, 92 négyzetméteres, kettő és két félszobás ingatlan nagy és világos terekkel, klímával, kandallóval, cserépkályhával, automata, szélérzékelős árnyékolóval, valamint egy szép pincével is rendelkezik. A ház adottságainak és kialakításának köszönhetően a körpanoráma által nyújtott pazar és szépséges kilátást is élvezhetik az új lakók.

Egyedi penthouse-életérzés

Baranya megye székhelye, Pécs sem maradhat ki toplistánkból. A város jelentősége és szépsége már a Punnany Massifot is megihlette. A Hunyadi és Surányi út között keresi új tulajdonosát ez a hamisítatlan penthouse-életérzést biztosító tégla lakás. A négyszobás, 85 négyzetméteres ingatlan állapota kiváló, minden helyisége padlófűtéses. A lakás rendkívül világos, minden szobából rendelkezik teraszkapcsolattal. A 94 négyzetméteres panorámás körteraszról  a bámulatos kilátás pedig egyedülálló élményt nyújt a lakóknak. Ráadásul az ingatlan vételára már tartalmazza a bútorokat, valamint három teremgarázs beállót is.

+1: Dombok között megbúvó birtok

Gödre községében ér véget Baranya megyei látogatásunk. Az itt eladó birtok hatalmas, 35000 négyzetméteres, körbekerített telken terül el és számos ingatlan tartozik hozzá. Pár éve még lovakat, teheneket, egyéb háziállatokat tartottak itt, az ehhez szükséges eszközök pedig továbbra is rendelkezésre állnak, így az állattartás maximálisan megvalósítható. Viszont a hatalmas területnek és a több ingatlannak köszönhetően a lehetőségek szinte kimeríthetetlenek, csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mire szeretnénk hasznosítani a birtokot. Ráadásul az új épület teraszáról és a medencéből varázslatos panoráma tárul elénk.

Eladó ingatlanok Baranya megyéből

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!