Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

4+1 ámulatba ejtő luxusvilla

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.07.14.

Mostani válogatásunkban egy izgalmas kategóriát veszünk górcső alá. Mutatunk 5, minden igényt kielégítő, egyedi megoldásokat nyújtó luxusvillát az ingatlan.com kínálatából. Nézzük a listát!

Klasszikus stílusú álomotthon

Listánk első szereplője ez az impozáns, XII. kerületi villa a Szabadság-hegy lejtős oldalán helyezkedik el, Buda egyik legelegánsabb részén, közel a természethez. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve könnyen megközelíthető és a környék infrastruktúrája is kiváló. Az ingatlant 1990-ben építették, kívül belül egyedi igényekre szabva. 2015-ben felújításon esett át, azóta is rendszeresen karbantartják. A ház minden szintjéről lenyűgöző panoráma nyílik a városra.

luxusvillla

Lendületes elegancia 

A II. kerület kiváló infrastruktúrája mellett, nagyon csendes utcában eladó egy 2001-ben épült, teljeskörűen átalakított és felújított, belső 3 szintes családi villa. Az ingatlan lendületes eleganciát tükröz, hatalmas tereivel és az egyedi megoldásaival. A földszinten fűthető 10 méteres medencét, a pince szinten wellness részt alakítottak ki, amely szaunával és edzőteremmel is rendelkezik, biztosítva a lakók kényelmét. 

Új építésű luxusvilla Szentendrén

Listánk következő szereplője Boldogtanya városrészen, Szentendrén egy sorompóval zárt lakóparkban található. Az ingatlan 298 négyzetméteres luxusvilla, amely nappali + 5 szobás, kültéri medencével, kétállásos garázzsal ellátott telken található. Az ingatlan mind elhelyezkedését, mind a felhasznált anyagok minőségét tekintve egyedülálló. A luxusvilla jelenleg 90%-os készültségi fokon van, így az utolsó simításokat a leendő tulajdonos szabhatja személyre igényeinek megfelelően.

A természet közelségében, luxusvilla saját tölgyerdővel

Egyedülálló adottságokkal kínálják eladásra Érdligeten ezt a nem mindennapi luxusvillát. Azok figyelmébe ajánljuk, akik egy igazi, nagy otthont keresnek családjuknak a természet közelségében. Ugyanis a kertben a telepített növényzet csodás harmóniában emeli ki a villa adottságait. A keretet pedig körülöleli a saját tölgyerdő, ami az egyik igazi kuriózuma az ingatlannak. A szaletli, a kerti tó, a játszótér, rózsakert, grillezési lehetőség mind színesítik ezt a fantasztikus, privát környezetet.

+1: Földi paradicsom

Listánk utolsó szereplője egy 23,5 hektár területen elterülő földi paradicsom: 2 átfolyó patakkal, 2 tóval, minden igényt kielégítő főépülettel, sportpályákkal, borospincével, 9 férőhelyes impozáns garázzsal, kiszolgáló épületekkel, gyümölcsössel, örökpanorámával, korlátlan lehetőségekkel keresi új tulajdonosát. A birtokon álló családi ház három, egymással a hatalmas nappaliban találkozó szárnyra van tagolva. Lehetőséget nyújt arra, hogy nagyobb családok, illetve nagyobb társaságok is könnyedén tudjanak egymással időt tölteni vagy éppen kellően elvonulni.

luxusvilla

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!