Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Állatbarát albérlet: mutatunk top 5 ingatlant Budapesten

Megfelelő albérletet találni nem könnyű, de talán még nehezebb, ha háziállattal vágunk neki a keresésnek. Szerencsére ma már egyre nagyobb arányban vannak azok az ingatlanok, ahová bérlőként a kisállatunkat is magunkkal vihetjük. Az ingatlan.com kínálatában jelen pillanatban több mint 1300 db állatbarát albérlet közül válogathatunk Budapesten. Ezek közül mutatunk néhányat, és adunk pár tippet a kereséshez is!

állatbarát albérlet

Hogyan keressünk állatbarát albérletet?

Érdemes előre, az ingatlan megtekintése előtt jelezni a főbérlőnek kisállatunk érkezését, illetve célszerű ezt a bérleti szerződésben is rögzíteni. Ha bizonytalan a bérbeadó, akkor kérhetsz az előző lakhelyed tulajdonosától ajánlást. Vagy azt is felajánlhatod, hogy egyszer elhozod a kedvenced, hogy a tulajdonos is megismerkedhessen vele. Sokszor ugyanis a tulajdonosok a lehető legrosszabb forgatókönyvvel számolnak, így egy személyes találkozás sokat segíthet. 

Természetesen az is fontos, hogy olyan állatbarát albérlet mellett tedd le a voksodat, amelyik nem csak a saját, hanem házikedvenced igényeinek is megfelel. Kistestű kutyáknak például sok esetben nem ajánlott a lépcsőzés. Így nem árt, ha van lift, vagy nincsenek szintkülönbségek a lakáson belül. Illetve szerencsés ha az otthonunk közelében található zöldterület vagy kutyafuttató, ahová levihetjük a kutyánkat sétálni. A kinti léthez szokott cicáknak pedig a forgalmas utak menti ingatlanok nem ideálisak. Jobb, ha inkább a csendesebb városrészt, vagy  kertkapcsolatos ingatlant választunk.

Kiadó állatbarát lakások Budapesten

A tökéletes állatbarát albérlet megtalálásához az ingatlan.com kínálatában ne felejtsd el beállítani a részletes szűrési feltételek között a kisállat hozható szűrőt, így a számodra releváns otthonok között böngészhetsz. Ezek közül az ingatlanok közül válogattunk nektek most párat Budapesten, nézzük a listát!

Fiatalos lakás a Városliget közelében

A Damjanich utcában kiadó ez a világos, teljeskörűen felújított, fiatalos, osztott hálószoba és nappalis, amerikai konyhával rendelkező 41 négyzetméteres állatbarát albérlet. A lakás teljesen gépesített, előnye továbbá, hogy üresen és bútorozva is bérelhető. Fiatal párok számára ideális választás lehet, és négylábú kedvencünk számára is megfelelő, hiszen bármikor elmehetünk sétálni a közeli Városligetbe.

allatbarat alberlet

Okos otthon a Róbert Károly körúton

Ez az új építésű  45 négyzetméteres, 2 szobás okos otthon a Young City Lakóparkban található. Szobái külön nyílóak és világosak, az amerikai konyhás, teljesen gépesített nappaliból pedig egy  6 négyzetméteres erkély nyílik panorámás kilátással a városra. Ez a gyönyörű otthon csupán 5 perc sétára található a Göncz Árpád városközponttól, így tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Ha kutyusoddal sétálnátok egy nagyot, akkor az épületből kilépve alig néhány perc könnyed sétával elérhető a Margit-sziget. 

allatbarat alberlet

Jó levegő, napsütés Németvölgyben

Az Avar utcában kiadó 50 négyzetméteres lakás egy bauhaus jellegű ház harmadik emeletén található. Lift hiányában cica tulajdonosok figyelmébe ajánljuk. A modern, világos lakás elosztása remek, egy amerikai konyhás gépesített nappaliból, előszobából, WC és fürdőszobából, háló és gardróbfülkéből áll. A nappalihoz tartozik egy utcára nyíló erkély, a hálószoba ablaka pedig egy csendes belső kertre néz. A közlekedés is kiváló, alig pár percre található villamos- és buszmegálló is.

allatbarat alberlet

Modern design a Margit körúton

Színes otthonra vágyók figyelmébe ajánljuk a lakberendező által újonnan felújított, modern designt képviselő, hangulatos állatbarát albérletet, melyet a  II. kerületben kínálnak kiadásra. A lakás alsó szintjén található a nappali-konyha és egy fürdőszoba tágas zuhanyzóval, mosdóval. Tárolásban a  praktikus lépcső alatti beépített szekrények lesznek a segítségünkre. A lakás hangulatához nagyban hozzájárul a remek kialakítású LED világítás. Az emeleten pedig egy hálószoba és egy gardrób található, ahol kényelmesen elférhetünk mi, és a kiskedvencünk is.

allatbarat alberlet

Családbarát albérlet kisállat lakosztállyal

Ez a II. kerületi lakás igazi család- és állatbarát álomotthon. Különlegessége egy beépített emeletes ágy, amely alatt egy kisállat lakosztály került kialakításra. Korábban 2 nyuszi lakta, de akár kutyakennelként is használható. Kifejezetten olyan bérlőt keres a tulajdonos, akik tudják értékelni az ingatlan ezen adottságát. Ideális választás nyuszival vagy kutyával otthont kereső családoknak, hiszen az albérlethez tartozik egy nagy közös kert játszótérrel és egy kutyafuttató is található a szomszédban.

allatbarat_alberlet

Nem találtad meg a számodra megfelelő állatbarát albérletet? Nézd meg a teljes kínálatot!

Kiadó állatbarát albérletek

+Tipp: állíts be hirdetésfigyelőt az általad meghatározott szempontok alapján, és emailben rendszeresen megküldjük számodra az új hirdetéseket, valamint a figyelt ingatlan esetleges árváltozásáról is értesítést kaphatsz.

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!