Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

A csillogó és fényűző penthouse-életérzés

A penthouse jelző még a luxuslakásokon belül is csak egy igen szűk rétegre igaz. Közös tulajdonságuk a luxuskivitel, a nagy és látványos belső terek, a csúcsminőségű felszereltség, valamint a felső emeleti elhelyezkedés, amihez nagyméretű terasz, esetleg tetőkert, és körpanoráma tartozik. Mivel a megnevezés és a kialakítás Amerikából származik, a helyi specialitások miatt Magyarországon némiképp eltérő a penthouse fogalma. Ami viszont mégis állandó: a pazar és tündöklő élettér. Mostani összeállításunkban a magyar penthouse-kínálatból mutatunk meg 6+1 olyan ingatlant, ahol a látványos kivitelezés mellé nem társul tekintélyes árcédula.

Káprázat Szegeden

Szegedre csábít minket egy minden igényt kielégítő lakópark tetején található penthouse. A 85 négyzetméteres, 4 szobás, tetőteraszos, panorámás lakás garantálja az egyedülálló komfortot a leendő lakója számára. A pihenőkert, a biztonságos, saját használatú játszótér, valamint a grillezőterasz pedig nem csak tovább emelik az exkluzivitást, hanem biztosítják az itt élők felhőtlen kikapcsolódását.

Miskolci pompa

Miskolc belvárosában találjuk ezt a 6. emeleti, újszerű, 4 szobás, 106 négyzetméteres ékszerdobozt. Az elegáns, antik bútorokkal ellátott, klímás és gépesített luxuslakás magán viseli a penthouse-érzés valamennyi jegyét. Igazán egyedülállóvá teszi az ingatlant az összesen 70 négyzetméteres terasz és erkély, valamint az ezzel járó feledhetetlen panoráma és kilátás.

Mesébe illő kivitelezés Győrújfalun

Győrtől nem messze, Győrújfalun költözhetünk be ebbe a meseszép penthouseba. A páratlan életvitelhez minden feltétel adott: a 90 négyzetméteren 3 hálószoba és egy nappali, külön mosdó és fürdőszoba kapott helyet. A kellemes hőérzetet új, műanyag nyílászárók, padlófűtés és okos klíma biztosítja. A lakás különleges atmoszféráját azonban a 70 négyzetméteres, körbejárható tetőterasz és az általa élvezhető panoráma nyújtja.

Ritka kincs Dunakeszin

A pazar elegancia megtestesítőjét Dunakeszi Tóváros lakóparkjában kell keresnünk. Itt várja új tulajdonosát egy 106 négyzetméteres, klímás, nappalis, két hálószobás, duplakomfortos, világos, luxusminőségű penthouse. Egyedisége a dupla teraszos (egyenként 23 négyzetméter) kivitelezésben rejlik, amik közül a jobb oldali jelenleg üresen áll, a bal oldalon viszont található egy jakuzzi. A lakáson kívül a lakókörnyezet is a feltöltődésünket szolgálja, hiszen a lakóparkban egy tavat is találunk, ami tökéletes választás a szabadidőnk kellemes eltöltéséhez.

Oázis a főváros szívében

Még a Rákóczi tér rehabilitált részében is ritkaságszámba megy az a penthouse, amit a képre kattintva tekinthetünk meg. A luxus, a kényelem és a modern kialakítás jellemzi a luxuslakást. A 2+1 félszobához beépített szekrények, teljes gépesítés és elektromos távirányítású aluredőnyök tartoznak. A lakás két fürdőszobával és két mosdóval rendelkezik. Az egyik fürdőszobában kád, míg a másik fürdőszobában zuhanyzó található. A penthouse-érzést a 85 négyzetméteres tetőterasztól kapjuk meg, ahol nem csak az örökpanoráma, hanem a jakuzzi is a gondatlan pihenést támogatja.

Maximalizmus a magyar tengernél

A Balaton északi partján, Balatonfüreden tárul elénk ez a penthouse. A Tamás-hegy déli lejtőjénél emelkedik a város és Balaton fölé az eladásra kínált luxusingatlan. A Balatonfüred központjától pár percre található duplakomfortos penthouse a kényelem jegyében épült a legújabb technológiák alkalmazásával. A zavartalan nyugalmat a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre táruló pompás kilátást tetézi, amit a 100 négyzetméteres teraszról élvezhet a leendő tulajdonos.

Királyi kényelem a koronázóvárosban

Székesfehérváron kínálják eladásra ezt a 143 négyzetméteres, 4 szobás ingatlant. A penthouse a valódi luxuséletet kínálja leendő lakójának, ami a prémiumkivitelezésből, valamint a funkcionalitás és az esztétikum harmóniájából fakad. A hatalmas teraszon töltött idő pedig bizonyosan feledhetetlen élményt fog nyújtani. A nem mindennapi kényelem megjelenik továbbá abban is, hogy az épületből az udvaron keresztül egy fürdőköpenyben átsétálhatunk az Árpád fürdőbe, Blaha Lujza kedvenc gyógyfürdőjébe.

Mutass még penthouseokat!

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!