Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

6 remek ingatlan Csongrád-Csanád megyéből

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.04.09.

Megyei toplistáinkban rendszeresen csemegézünk a régiók ingatlankínálatából. Virtuális országjárásunk során Csongrád-Csanád megyébe látogatunk és mutatunk meg 5+1 bámulatos ingatlant Magyarország legmélyebb fekvésű, egyben legnapfényesebb tájáról.

Családi otthon Mórahalmon

Csongrád-Csanád megye Hild-díjas városkájában, Mórahalmon kezdjük a túránkat. Itt kínálják eladásra ezt a 2021-ben épült, 110 négyzetméteres, háromszobás családi házat. A kisgyermekes családoknak is ideális otthon a kor elvárásainak megfelelően épült. Ráadásul a 1339 négyzetméteres telek azontúl, hogy egy szerszámtároló faházzal és az öntözéshez is hasznos fúrt kúttal rendelkezik, a szabadidő eltöltését is segíti, akár a kellemes grillezések vagy szalonnasütések helyszíneként is szolgálhat.

Tökéletes kényelem a Körös-torok és a holtág ölelésében 

A gyógyfürdőjéről és strandjáról is méltán híres Csongrád kertvárosi részén kezdhetünk új életet ebben a minden tekintetben a nyugalmat árasztó házban. Az ingatlan 170 négyzetméteres és egy amerikai konyhás nappalival, étkezővel, három szobával, két fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel, valamint egy kamrával várja leendő lakóit. A két autó számára is ideális fűthető garázs, illetve a hatalmas, 45 négyzetméteres terasz és az igényesen kialakított kert pedig a kényelmi szintet emeli a magasba.

Családi ház méretű lakás Makón

Hibát követnénk el, ha Makónak csak a hagyma és a termálvíz miatt szentelnénk nagyobb figyelmet. Ha így tennénk, szem elől tévesztenénk azt a társasházi lakást, amit az Eötvös utcában kínálnak eladásra. Azontúl, hogy az ingatlan teljes felújításon és korszerűsítésen esett át, a lakáshoz jár még egy zárható garázs is, valamint a társasházhoz tartozó közös udvar előnyeit is élvezhetjük. A nagypolgári lakás egyediségét mégsem ezek jelentik, hanem a hatalmas, 132 négyzetméteres alapterülete, ami megfelel egy nagyobb családi ház méretének is.

Exkluzív kialakítás Deszken

Vegyük az irányt Deszkre, hiszen ez a település is számos érdekességet tartogat. Részben azt, hogy az „Elmehet Kukutyinba zabot hegyezni” szólás és a hozzá kapcsolódó monda Deszkhez és a XIX. századi Kukutyin-pusztához köthető. Részben pedig azt, hogy Deszken számos csodaszép ingatlan eladó. Közülük ezt a kertvárosi környezetben fekvő, exkluzív kialakítású, 118 négyzetméteres, klímás, padlófűtéses házat mutatjuk meg. Az ingatlan hat éve épült minőségi anyagok felhasználásával. Tágas amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, kamrából és külön fürdőszobából és mosdóból áll. A hétköznapok fáradalmait pedig a kertben található úszómedence segít kipihenni.

Lakberendezés mesterfokon

Hódmezővásárhelyre kell eljutnunk, hogy megcsodálhassuk ezt a pompásan kialakított tégla lakást. A belvárosi lakás kialakítása és berendezése a lakberendezési lapok hasábjait juttatják az eszünkbe. A felújításnak köszönhetően nincs szükség a további átalakításokra és javításokra, csupán át kell adnunk magunkat az egyedi és különleges atmoszférának.

Luxus és prémiumkivitel

Mai utazásunkat és toplistánkat Csongrád-Csanád megye székhelyén, Szegeden zárjuk. Újszeged-Marostő városrészben tárul elénk ez a 2016-os építésű ikerház. Az ingatlanban egy nappali, három szoba és dupla fürdőszoba kapott helyet. A luxust és a gondtalan életvitelt pedig a privát kert, a fűtött medence, a vízteres kandalló, valamint a saját garázs garantálja az új tulajdonosnak.

Ingatlanok Csongrád-Csanád megyéből

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!