Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

6 fényűző budapesti luxusingatlan, amit látnod kell

Fővárosunk ingatlankínálatában számos kategória közül válogathatunk az ingatlan.com-on. Mostani válogatásunkban egy izgalmas kategóriát veszünk górcső alá. Mutatunk 6, minden igényt kielégítő, egyedi megoldásokat nyújtó luxusingatlant Budapesten. Nézzük a luxusingatlan listát!

Luxus penthouse Szemlőhegyen

Listánk első tagja a II. kerület frekventált részén, a Szeréna úton található. 2011-ben épült, 6 lakásos társasházban kínálják eladásra a legfelső emeleti, 108 négyzetméteres, okos otthon rendszerrel felszerelt magas minőségben felújított, elegáns luxusingatlant. A lakás további különlegessége a garázsból közvetlenül a lakás előterébe nyíló lift, illetve a 142 négyzetméteres, örökpanorámás teraszon lévő jakuzzi, illetve a nappaliban található, egyedi mozaik kupola.

Ferencvárosi új építésű álomotthon 

A város legdinamikusabban fejlődő városnegyedében, a IX. kerületben, Infinity név alatt új, prémium minőségű komplexum épül, mely várhatóan 2024. II. negyedévében lesz költözhető. A kialakításra kerülő 48 darab dunai panorámás luxuslakás, valamint az épület alsó szintjein lévő hotel révén egyedülálló koncepció valósul meg. A luxushotel szolgáltatási elérhetőek lesznek a lakók számára is: skybar üvegfalú medencével a tetőteraszon, szobaszervíz, étterem, kávézó, spa- és fitneszrészleg. 

luxusingatlan Budapest

Hatalmas, napfényes üvegfelületek

Budapesten, a XII. kerületben kínálják eladásra ezt a különleges, napfényes álomotthont. A nappaliból gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk, köszönhetően a hatalmas üvegfelületek. A mai új építésű lakásokra nem jellemző nagy belmagasság biztosítja a napfény és a tér pozitív harmóniáját. A luxusingatlan a modern építészeti stílust és különleges műszaki megoldásokat ötvözi kivételes lokációval. 

luxusingatlan Budapest

Borkedvelők álma Máriaremetén

Listánk következő szereplője szintén a II. kerületben található. A luxuslakásoknál szinte elengedhetetlen örökpanoráma mellett az ingatlan több különleges tulajdonsággal is büszkélkedhet. A hátsó szeparált kert 3 szintből áll, mely első szintje a lakóház, második szint egy füvesített rész, ahol egy saját borospince is található. Míg a legfelső szinten egy különálló wellness kisház, saját fürdővel, konyhával, szauna beépítési lehetőséggel és panorámás terasszal, valamint medencével várja leendő tulajdonosát.

 

Ahol Budapest a lábaid előtt hever

Minden létező kényelmi extrával felszerelt, teljes berendezéssel eladó Hármashatárhegyen ez a pompás ingatlan. A varázslatos és lélegzetelállító városi panorámával rendelkező luxusingatlan a II.-III. kerület határán, egy erdő mellett helyezkedik el. A  teraszok mérete összesen 200 négyzetméter, ebből a panoráma tetőterasz 100 négyzetméteres, ahol a kényelmet egy jacuzzi, valamint egy panoráma szauna biztosítja. A medencében pihenve gyönyörködhetünk az egyedülálló panorámában, ahol úgy érezhetjük, a főváros a lábunk alatt hever.

luxusingatlan Budapest

Az amerikai álomotthon

Amerikai stílusú luxusingatlan eladó szintén a II. kerületben, a Szépvölgyi úton, természetvédelmi terület határán, gyönyörű zöld környezetben. A házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardrób szoba, 2 nappali,  és egy 80 négyzetméteres konyha, valamint egy saját lift is található benne. A lenyűgöző belső teret kiegészítve, a házhoz egy 3900 négyzetméteres rendezett angolpark tartozik, ahol a leendő tulajdonos királyi körülmények között élvezheti majd a természet szépségét.

luxusingatlan_budapest

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!