Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5+1 mesés ingatlan Győr-Moson-Sopron megyében

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.05.08.

Folytatjuk virtuális barangolásunkat az országban, ezúttal Győr-Moson-Sopron megyébe látogatunk. Mai toplistánkban a természetkedvelők és a vízparti otthont keresők számára kedvezünk, 5+1 izgalmas lakást és házat mutatunk meg nektek a megyében.

Esterházy család nyomában Fertődön

Listánk első szereplője egy igazi különlegesség, a valamikori Esterházy család  tulajdonában lévő számadó épület falai ma egy nagy méretű, 150 négyzetméteres lakóházat rejtenek. Az ingatlan 20 évvel ezelőtti felújítás során kapta meg mai elrendezését. Különlegessége még az udvarban található igazán egyedülálló víztározóból kialakított nagy méretű fedett medence, szauna, illetve hozzá tartozó zuhanyzó. 

Panorámakilátás a Lajta-folyóra

Mosonmagyaróvár egyik legszebb fekvésű részén, a Mosoni-Duna és a Lajta-folyó összefolyásánál, a Beach lakóparkban kínálják eladásra ezt az 58 négyzetméter alapterületű társasházi téglalakást. Az ingatlan legértékesebb része, a 20 négyzetméteres, közvetlenül a Lajta-folyóra néző, nagy terasz. A vízpart szerelmesi garantáltan beleszeretnek ebbe  kilátásba. Ezen kívül a lakópark rendkívül biztonságos, kapuval elzárt területen helyezkedik el, bejutás csak az ott lakók számára lehetséges.

Új építésű álomotthon nyugodt környezetben

A Győr mellet elhelyezkedő Nyúl település csendes, nyugodt, falusias lakóövezetében, 550 négyzetméteres belterületi építési telken kínálják eladásra ez a 21. századi technológiával készülő családi házat. Előnye, hogy leendő álomotthonunkat mi magunk alakíthatjuk ki az ízlésünkben megfelelően. Nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, valamint többféle külső design-lehetőség közül választhatunk, a klasszikustól a modernig.

Platánfákkal övezett zöld oázis

Virtuális sétánkat a folyók városában, Győrben folytatjuk. A belvárostól és a Dunától is karnyújtásnyira található, mesés ingatlant tekintünk meg. A lakás a város egyik legszebb, átmenő forgalomtól mentes, platánfákkal övezett zöld oázisában található. Emellett remek lokációval rendelkezik, hiszen  a belváros és a természet is elérhető egy könnyed sétával. Az első emeleti, 70 négyzetméteres lakás rendelkezik erkéllyel, valamint a pinceszinten egy saját tárolóval is. 

Kandallós, modern otthon

Következő megállónk a hűség és a szabadság városa, Sopron, ahol ezt a teljeskörűen felújított, első emeleti ,106 négyzetméteres lakást mutatjuk be. A felújítás során új tripla üvegezésű, fa ablakok kerültek beépítésre. Az otthon melegéről a modern kor kívánalmainak is megfelelő, hőszivattyús padlófűtés gondoskodik. Minden szoba falfűtéssel, illetve falhűtéssel ellátott. Ha egy azonnal költözhető lakást keresünk, ez az ingatlan remek választás.

Meseházikó kilátással

Győr-Moson-Sopron megyei listánkat szintén egy kuriózummal zárjuk. Győrtől 15 kilométerre, Tényőn, szomszéd nélküli, hatalmas telken, egy gyönyörű nádtetős vályogház, teljes bútorzattal várja leendő tulajdonosát. A házikó teljeskörű felújításon esett át. Ha szeretnél elvonulni a város zajától, ez az otthon tökéletes választás. Szomszéd nélkül, a természet közelségében ébredhetünk fel, és élvezhetjük a kilátást minden reggel ebben a meseházikóban.

Győr-Moson-Sopron megyei ingatlanok

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!