Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5 gyöngyszem Hajdú-Bihar megye eladó ingatlanjaiból

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022. július 25.

Hajdú-Bihar megye a negyedik legnépesebb megyénk, székhelye, Debrecen pedig az ország második legnagyobb városa, a Tiszántúl centruma, a magyar történelem jelentős helyszíne. Igaz, ingatlanpiacát manapság ez nem igen befolyásolja, de a turizmus és a kulturális, történelmi látnivalók, meghatározzák a környezetet. Toplistánkban megnézzük, milyen érdekességeket kínálnak a helyi hirdetések!

Két eladó ház egy telken

Különböző generációk együtt, és mégis magánszférát biztosító együttélésére ad lehetőséget Hajdúsámson városközpontjában ez a két házas megoldás. A 639 négyzetméteres, parkosított telken egy 86 négyzetméteres alapterületű ház áll, amely garázzsal és extrákkal felszerelt. A kertben automata öntözőrendszer gondoskodik a növényekről, de van fúrt kút és kerti sütő is. A másik ház a kert végében helyezkedik el, 35 négyzetméteres alapterülettel. Egy hálószoba, tágas étkezőkonyha és fürdőszoba alkotja.

Természetvédelmi terület szomszédságában

Ha igazán gyönyörű panorámára vágysz minden egyes nap, akkor érdemes megtekintened ezt a Hajdúbagoson eladóvá vált családi házat. Két szinten, két hálószoba, két fürdőszoba, hatalmas, amerikai konyhás nappali vár, de ha szeretnéd bővíteni a házat, van rá lehetőség, további két szoba kialakítható még. Hajdú-Bihar megye csodás községében olyan remek a talajminőség, hogy a telek kimondottan alkalmas önellátó gazdálkodásra. A körülmények adottak hozzá, hiszen a házhoz kettő kisebb melléképület is tartozik, ahol nem csak garázst, de akár műhelyt, kerti szerszámos tárolót is ki lehet alakítani, de a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

Egy szelet menyország

Polgáron kínálják eladásra ezt a 160 négyzetméteres családi házat. A paradicsomi kialakításról a képek árulkodnak. A kényelmet és a luxust az egyedi kialakításon és bútorokon túl a klímák, a napelemes rendszer, a jacuzzi-szoba, a kamera, a dupla garázs, valamint az automata kapunyitó biztosítja a leendő tulajdonosnak.

Megyeszékhelyen kincs egy ilyen lakás

Debrecenbe kéne menni, csinos lakást kéne venni – írhatnánk át a közismert népdalt. A megyeszékhely belvárosában, lakberendező segítségével szépítették ki ezt a 78 négyzetméteres lakást, amely most új tulajdonost keres. Az első emeleti ingatlanban tágas terek segítik, hogy kényelmes, harmonikus otthonává váljon vevőjének. Pároknak, kisgyerekes családoknak remek lehetőség. A lakáshoz a garázs külön díjért vásárolható meg, de megéri komolyan fontolóra venni, hiszen a belvárosban ez egy jó befektetés.

Felturbózott panel fiataloknak 

A fürdőiről híres Hajdúszoboszlón kívánja tulajdonosa eladásra ezt a csúsztatott zsalus házban található lakást. Gyönyörűen, ízlésesen felújított, panellakásoktól szokatlanul dizájnos otthonról van szó, amelynek a bútorzata is marad, így a beköltözéshez szinte csak a bőröndünk szükséges.

Ingatlanok Hajdú-Bihar megyében

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!