Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Alig 5 perc alatt előzetes hitelbírálat? 

A Kiszámítható Kalkulátor  a GRÁNIT Bank egyedülálló újítása digitális lakáshitelezési gyakorlatában, ahol pár kattintással kevesebb, mint 5 perc alatt megtudhatjuk, hogy milyen összegű lakáshitelt, milyen törlesztőrészlet mellett vehetünk fel. 

Újabb lépést tett előre a GRÁNIT Bank a lakáshitelezési folyamat egyszerűsítése, digitalizálása felé azzal, hogy megalkotta a Kiszámítható Kalkulátort. A kalkulátor segítségével pár kattintással kevesebb, mint 5 perc alatt megtudhatjuk, hogy milyen összegű lakáshitelt, milyen törlesztőrészlet mellett vehetünk fel a GRÁNIT Banknál. Ha a kalkulátorban rögzített adatokat a későbbiekben, a hiteligénylés során a megfelelő dokumentumokkal igazoljuk,  a bank a kalkuláció során kiszámolt összeget folyósítja majd nekünk.

 A kiemelkedően kedvező kamatok, a 100.000 Ft-os díjkedvezmény, a személyes tanácsadó támogatása és a teljeskörű online ügyintézés mellett most újabb könnyítéssel találkozhatunk, ha a GRÁNIT Bank lakáshitele  iránt érdeklődünk. A GRÁNIT Kiszámítható Kalkulátor hosszabb fejlesztési folyamat és finomhangolás után már elérhető desktopon és mobilon egyaránt.  A gördülékeny ügyfélélményt biztosító innováción a GB Solutions, a bank digitális termékfejlesztő csapata dolgozott. Valamint A/B tesztek, ügyfélinterjúk és kutatások sora előzte meg a bevezetését.

A Kiszámítható Kalkulátor  a GRÁNIT Bank egyedülálló újítása digitális lakáshitelezési gyakorlatában, ahol pár kattintással, kevesebb, mint 5 perc alatt megtudhatjuk, hogy milyen összegű lakáshitelt, milyen törlesztőrészlet mellett vehetünk fel. 

Minden egy helyen

A kalkulátor kérdései a családi, és jövedelmi helyzetre, az életkorra, végzettségre, valamint a vásárolni kívánt ingatlanra vonatkoznak. Jó hír, hogy megválaszolásukhoz a legtöbb esetben nincs szükség semmiféle dokumentumra. A hitelkérelem benyújtását követően is ugyanezeket a paramétereket vizsgálja a bank, így lehetséges az, hogy a kalkuláció egyben előzetes hitelbírálat is. Az adatok megadása után a kalkulátor kiszámolja a maximálisan felvehető összeget és a futamidőt is. Aztán egy könnyen kezelhető csúszkán egyszerűen átállíthatók, csökkenthetők. A kalkulátor felkínálja nekünk azt a lehetőséget is, hogy a kiszámított hitel összegét extra ingatlanfedezet bevonásával növelhessük.

A megadott adatok és beállított értékek alapján elkészül az előzetes hitelbírálat 3 hónapos, 5 és 10 éves kamatperiódusra is. A kiválasztott kalkuláció egy gyors regisztrációt követően elmenthető pdf formátumban. A regisztrációval együtt létrejön a Digitális Ügyfélfiókunk is, ahol a hiteligényléshez szükséges minden dokumentum és nyomtatvány elérhető, le-, majd kitöltés után fel is tölthető.

A folyamat lezárásához, mindössze egyszer kell ellátogatnunk a GRÁNIT Bank központi irodájába, hogy bemutassuk a dokumentumokat és aláírjuk a szerződést. 

A Kiszámítható Kalkulátor  a GRÁNIT Bank egyedülálló újítása digitális lakáshitelezési gyakorlatában, ahol pár kattintással, kevesebb, mint 5 perc alatt megtudhatjuk, hogy milyen összegű lakáshitelt, milyen törlesztőrészlet mellett vehetünk fel. 

Kedvező és gyors

Nemcsak a gyors előzetes hitelbírálat, de kedvező kondíciók miatt is érdemes a GRÁNIT Lakáshitelt választani. 5-10 éves kamatperiódusú kölcsön igénybevétele esetén, 20 millió Ft kölcsön felvétele és minimum havi 450 ezer Ft GRÁNIT Bank bankszámlán történő rendszeres jóváírása esetén a THM 2,90%-3,45%. (Nem akciós THM: 4,08%-4,64%).

Sőt, a GRÁNIT Lakáshitel most akár 100.000 Ft díjkedvezménnyel is elérhető a feltételek teljesítése esetén, melyekről a GRÁNIT Bank weboldalán ad tájékoztatást.

A GRÁNIT Kiszámítható Kalkulátor kampányvideója:

További részletek:

jelzalog.granitbank.hu

 

 

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!