Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Győri kitekintésünk eredménye 5 igényes kiadó ingatlan

  • 3 perc olvasási idő
  • 2022.06.25.

Tudtad, hogy Győr 2021-ben a legélhetőbb magyar városok közt a negyedik helyen végzett? Egy elemzés azt vizsgálta, hogy adott városokban milyen az oktatás, az egészségügyi ellátás, a kulturális élet, a munkapiaci lehetőségek, mit mutatnak a bűnügyi statisztikák, mennyire bővelkedik vásárlási lehetőségekben, és megfizethetőek-e az ingatlanjai. Lássuk, milyen kiadó ingatlanokat találunk ebben a mesés városban.

Szinte nyaraló ez a családi ház a Szabadhegyen

Úszómedence, fedett terasz, nyári konyha, csodálatos, tágas kert. Mi kell még, hogy itt akarj lakni? Sajnos nem tudod kivenni csak a nyárra, hiszen a minimum bérleti idő 12 hónap, de hidd el, itt a többi évszak is nagyon hangulatos lesz. A ház is tágas, 160 négyzetméteren, 4 szobában, duplakomforttal élvezheted benne mindennapjaidat. Már csak meg kell nézned személyesen is!

Pici a bors, de erős

Lehet, hogy ilyen kis alapterületű ingatlant még nem is szerepeltettünk válogatásainkban, de most megragadta a figyelmünket. Talán, mert mi is szívesen elnyúlnánk azon a masszázságyon és élveznénk egy profi masszőr hol kényeztető, hol pedig erőteljes munkáját a hátunkon, nyakunkon. Ha te is ilyen ügyes kezű masszőr vagy masszőz vagy, vagy kozmetikát, körmös szalont nyitnál, itt az ideje, hogy exkluzív környezetben fogadd vendégeidet, és kibérelj egy ilyen funkcióhoz tökéletesen illeszkedő, hangulatos helyiséget. Ha nincs még kialakult, saját vendégköröd, akkor is ajánljuk ezt a bérleményt, hiszen egy táncstúdióhoz tartozik, és több száz magára és az egészségére igényes ügyféljelölt halad el előtte naponta, tehát hamar ismertségre tudsz szert tenni.

Exkluzív új építésű

Ugyan Győr Sziget városrészben járunk, de itt sem biztatunk senkit arra, hogy elszigetelődjön. Különösen azért nem, mert csodálatos, újépítésű lakások várják társasházi környezetben. Például ez az első emeleti lakás keresi első lakóját. Igen, még senki nem lakott itt, vadiúj az egész lakás. 62 négyzetméter, 2 szoba plusz az amerikai konyhás nappali, de most a jó időben a 8 négyzetméteres erkélyen is reggelizhetsz. A lakáshoz kocsibeálló is tartozik, rezsije pedig alacsony, köszönhetően részben a modern, hőszivattyús fűtő-hűtő rendszernek.

Igazi különlegesség: legyen irodád modern modulházban!

Nagy divat most az igényesen elkészített, kis alapterületű, de tiptop modulház, akár lakásról, akár irodáról vagy vendéglátásról van szó. Győr szépséges darab is szinte bármilyen üzleti tevékenységre alkalmas, ami elfér 60 négyzetméteren. Ám a modulházakban az a jó, hogy egyszerűen tovább bővíthetőek, ha épp arra lenne szükséged, nem kell másik ingatlant keresned és más címre irányítani ügyfeleidet, itt helyben fejleszthető az épület.

Lépj szintet a cégeddel!

Ha kisvállalkozó vagy, most ne figyelj ide, minden más cégtulajdonosnak azonban mutatjuk az irodát, ahol megvalósíthat mindent, amit az eddigi helyén nem sikerült. Előadásoknak, telesales csapat egyterű irodájának, tárgyalónak, étkezőnek is bőven van hely, így nagyobb kollektívák is kényelmesen elférnek munka közben. Az egész emelet egyben, vagy akár egyes részei külön is bérelhetők.

Győri albérletek

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!