Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Ezerarcú Heves megye: 5+1 bámulatos ingatlan

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.26.

Kevés annyira sokszínű megyénk van, mint Heves megye. Meghatározó turisztikai vonzereje, változatos földrajzi adottságai, kulturális- és történelmi értékei mind-mind egyedülállóak. Itt az idő, hogy ezeken túl az ingatlanpiacát is megvizsgáljuk. Legújabb toplistánkban 5 lenyűgöző ingatlant, valamint egy valódi különlegességet hoztunk el nektek.

Fények és színek

Heves megyei körutazásunkat Füzesabonyban kezdjük. Az Egyetértés úton kínálnak eladásra egy 71 négyzetméteres, háromszobás csúsztatott zsalus lakást. A 3. emeleti ingatlan felújított állapotban várja leendő lakóit. A munkálatok alatt kicserélték a villany- és gépészeti vezetékeket, valamint új konyhabútort is kapott a lakás. Az ingatlan rendelkezik erkéllyel, valamint egy garázzsal is.

Új élet a Bükk-vidéken

Heves megye egyik legismertebb üdülőhelyén, a Szalajka-völgy és a Fátyol-vízesés otthonában, Szilvásváradon kezdhetünk új életet ebben a pompás családi házban. Az újszerű, 170 négyzetméteres és négyszobás ingatlan egy nagyméretű, 652 négyzetméteres telken terül el. Nyílászárói minőségi fa nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel, az ablakokon fa spalettákkal. Fűtésről a központi gázkazán felel, illetve a nappaliban kialakított fatüzelésű kandalló is képes meleget és különleges hangulatot varázsolni. A ház, az egyedi fa bútorokkal együtt is megvásárolható.

Gyönyörű rönkház, gyönyörű környezet

Barangolásunk következő állomása Hatvan. A város külterületén, a Tavasz utcában tárul elénk ez az egyedi kialakítású rönkház. A ház alapterülete 175 négyzetméter, amiben kényelmesen elfér a hat szoba, a kék-két fürdő és mellékhelyiség, a gardrób, a 60 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, valamint a 24 négyzetméteres fedett terasz is. A ház alatt egy 175 négyzetméteres fűtött pince található, amelyben jelenleg laktér található két szobával, konyhával, fürdőszobával.

Sár-hegyi panoráma

Gyöngyösön folytatjuk megyejárásunkat, hogy megcsodálhassuk ezt a 91 négyzetméteres, három és félszobás belvárosi téglalakást. Az újszerű ingatlan rezsije kedvező, hiszen a fűtésről egyedi mérős házközponti fűtés gondoskodik, míg a víz- és villanyfogyasztás szintén egyéni elszámolás alapján működik. Tovább emeli a lakás értékét, hogy a tetőtéri elhelyezkedésének köszönhetően lélegzetelállító panoráma és kilátás tárul elénk a Sár-hegyre.

Különleges otthon az Egri Vár kapujában

A Heves megye ingatlanjait bemutató válogatásunkból nem maradhat ki a megyeszékhely sem. A Bikavér városában napestig barangolhatunk és fedezhetjük fel a megannyi kulturális- és történelmi emléket, látnivalót. Ebben a csodálatosan szép történelmi városban eladó ez az igényesen felújított, 205 négyzetméteres, hatszobás, családi ház.  Az ingatlan 2005-ben teljeskörű felújítást kapott a klasszikus elegancia jegyében, részletgazdag kidolgozással. A felújítás során provence-i stílusban kialakítottak egy 55 négyzetméteres vendégházat is, így befektetésnek is kiválóan alkalmas.

+1: Makovecz-kúria

Heves megye bemutatását egy igazi ritkasággal zárjuk. A Mátraalján, Recsken található ingatlant a magyar organikus építészet megteremtője, Makovecz Imre álmodta és tervezte meg. Az ingatlan egy 2989 négyzetméteres telekre épült közvetlenül a Recski Nemzeti Emlékpark közelében. A ház igazi kuriózum, melyben a 4 szobán túl Sárkány Kata iparművész cserépkályhája és Koch Árpád fafaragó művész munkái is helyet kaptak.

Ingatlanok Heves megyéből

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!