Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

Aduász és szempont is az erkély Budapesten

  • 4 perc olvasási idő
  • 2022.05.24.

A pandémia alatt sokakban felerősödött a természetközelség iránti vágy. A külső tartózkodókkal, erkéllyel, loggiával rendelkező lakások népszerűségét leginkább Budapesten figyelhetjük meg, ahol már döntő szemponttá vált ez a tulajdonság a vásárlók körében. Mostani toplistánkban 5 erkélyes lakást mutatunk meg nektek a budapesti lakáskínálatból.

Erkély mellé panoráma

A XV.kerület kedvelt részén, a Nyírpalota úton kínálják eladásra ezt a 71 négyzetméteres, háromszobás lakást. A panelprogramos épületben fekvő ingatlan 2021-ben átfogó felújításon esett át. Kicserélték a villany- és vízvezetékeket, nyílászárókat, új burkolatot, szanitereket, valamint klímát és biztonsági ajtót kapott. A panelprogramnak köszönhetően kedvező fenntartási költségekkel bír a lakás, ráadásul az elhelyezkedésnek és az erkélynek köszönhetően csodás panoráma tárul elénk a Budai-hegységre.

Parkra néző kilátás

Csepel is megfelelő célpontja lehet az erkélyes lakásra vágyóknak. Csillagtelepen várja következő tulajdonosát ez az 56 négyzetméteres, kétszobás csúsztatott zsalus lakás. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is felújított állapotban várja az érdeklődőket. A víz- és villanyvezetékeket cserélték, a nyílászárók műanyag thermo profilos ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A bejárati ajtó biztonsági ajtó, a beltéri ajtók modern fa ajtók. A vételár részét képezi a szép konyhabútor, tűzhely és a klíma is. Természetesen itt sem hiányozhat az erkély, ami egy csendes, parkos területre néz és ad lehetőséget a kikapcsolódásra.

Luxuslakás a Parlamentnél

Kényelem és elegancia fogad minket ebben az V.kerületi, 74 négyzetméteres, kétszobás téglalakásban, amit a bankpalota épületében kínálnak eladásra. Az igényes, vadonatúj bútorokkal berendezett ingatlan megtestesíti a hamisítatlan belvárosi miliőt, mindezt a legmagasabb prémiumminőségben. A lakáshoz tartozik egy 3 négyzetméteres tároló a pinceszinten, a biztonságról pedig a non-stop portaszolgálat gondoskodik. A 2. emeleti elhelyezkedés miatt pedig az erkélyen bármikor megcsodálhatjuk az elénk táruló modern, parkosított kertet is.

Alacsony rezsi Angyalföldön

Angyalföldön a József Attila téren eladó egy 2 szobás, 52 négyzetméteres, 2. emeleti téglalakás. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át hat évvel ezelőtt, az elektromos-, gáz- és vízvezetékeket kicserélték, cirkó fűtést alakítottak ki, az összes burkolatot cserélték. A nyílászárok hőszigeteltek, a bejárati ajtó biztonsági ajtó. A lakást riasztórendszerrel is ellátták, a korszerű felújításnak köszönhetően a lakás rezsije alacsony. A dolgos hétköznapok fáradalmait pedig az erkélyen pihenhetjük ki, ahová bármikor kiülhetünk egy jó könyv társaságában.

Hatalmas erkély Alberfalván

A Kondorosi Lakóparkban lehet a miénk a képen látható újszerű téglalakás. A 83 négyzetméteres, háromszobás ingatlan a társasház építése során két lakás összenyitásával nyerte el jelenlegi méretét. Az ingatlan egy nagyméretű nappaliból, két különnyíló hálószobából, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobából, egy étkezős, gépesített konyhából, egy előszobából és egy 14 négyzetméteres erkélyből áll. A lépcsőház szépen karbantartott, a biztonságról a 0-24 órás őrszolgálat, illetve kamerarendszer gondoskodik.

Eladó budapesti erkélyes lakások

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!