Kategóriák
Ugrás a hirdetésekhez

5 csodás nyaraló a rohanó hétköznapok ellen!

  • 5 perc olvasási idő
  • 2022. június 26.

Mindenkinek szerepel egy álomnyaralás a fejében, de vajon milyen lenne az ideális nyaraló, amit meg is vennél? A kérdés költői, nem kell most azonnal válaszolnod, de segítünk összefoglalni, milyen lehetőségek közül választhatsz, ha az Ingatlan.com oldalán keresgélsz. Legújabb toplistánkra 5 varázslatos hangulatú nyaralót szedtünk csokorba, és a végén még egy jó befektetési lehetőséget is bemutatunk.

Egyik nap hegyekre nézhetsz, másnap strandolhatsz

Veszprém megye mindössze 400 lélekszámú településén alakították ki egy régi présházból ezt a különleges hangulatot. Nagy teraszáról gyönyörű kilátás tárul a Csobáncra. A béke szigete, de ha nyáron egy pezsgő esti programokra vagy vízpartra vágysz, közel a Balaton partja is. 

A kétszintes ház helyiségei összesen 96 négyzetméteren helyezkednek el, a terasz egy része télikertté is alakítható, de össze is nyitható a nappalival, míg a pincébe szauna is telepíthető. A ház 2785 négyzetméteres kertje teszi fel az i-re a pontot, szőlőssel, gyümölcsfákkal igazi Balaton-felvidéki hangulatot áraszt.

Erdőszéli pici ház, tömény romantika

Nagy divat most az erdőszéli tiny house koncepció. A kiadhatóság szempontjából is nagyon jó befektetés, hogy egy kicsi, de végtelenül hangulatos, a túrázók és fényűzést nélkülöző nászutasok ékszerdobozává alakítható házikót tart csinosan az ember.

Ez a nyaraló Bajától néhány kilométer távolságra található, ám Budapestről az M6-on is könnyen megközelíthető. A Gemenci-erdő peremén, a Duna partján, egy kis öbölben, a Natura 2000-es terület egy különleges részén helyezkedik el.  Az A-alakú ház tökéletes választás a végtelen luxus helyett a természet közelségét és az egyszerű, ám nagyszerű megoldásokat kedvelők részére.

Kilátással a Káli medencére

A présházból átalakított nyaraló a gyönyörű és csendes Szentbékkálla falu határában várja új tulajdonosát. A nyugalom és kikapcsolódás itt is garantált. 

A ház teljes körűen felújított, és ahogy a képeken is látható, szolid, egyszerű eleganciával bebútorozott. A konyhától a különleges hangulatú fürdőszobán át a hálószobáig minden helyiség modern gépesítést kapott. 

A falu határában ott a híres Kőtenger, de a Káli medence és a tanúhegyek a mindig lenyűgöző atmoszférája mellett érdemes kiemelni, hogy a környék falvai kulturális és gasztronómiai központtá is kinőtték magukat.

Retro nyaralási hangulat modern felújítással

Jöjjön valami egészen más: egy retro hangulatú üdülőépület egyik fancy stílusban felújított apartmanját kínálják eladásra Balatonfüreden. A világos nappali, a jó elosztás, a részleges panorámával csalogató erkély, ház előtti parkolási lehetőséggel a 2000-es évek előtti balatoni nyaralások hangulatát idézi. Társaságot kedvelő családok számára lehet ideális, de mint minden Balaton-környéki ingatlan, így ez is jól kiadható a szezonban, ha nem személyesen szeretnéd kihasználni. 

A közelben sétatávolságra bevásárlási lehetőség található, az Esterházy Strand és Élményfürdő is mindössze 20 perces sétára van, így autóval nem rendelkezők számára is tökéletes.

Nyaralni nem csak a Balatonnál lehet

Sokan vágynak a vízparti nyaralásra úgy, hogy a népszerű turistaövezetneket elkerüljék. Számukra jelent tökéletes alternatívát ez a Kiskunlacháza üdülőrészén eladó 260 négyzetméteres, gyönyörűen parkosított, vízparti üdülő, amihez saját stég is tartozik.

Az ingatlan mellett a környékre jellemző sokszínűség és a festői környezet, valamint a kulturális értékek tökéletes feltöltődést garantálnak a következő tulajdonosnak.

Még több eladó nyaraló

Érdeklődsz a téma iránt? Ezt is olvasd el!